Personlig Træning

Søger du en personlig træner der kan få dig i mål med et mål om styrke, stabilitet (balance), muskelmasse, vægttab m.m. Så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig på vej til et sundere dig.

 

Første PT-session er altid gratis.                

Priser:

(PT) Personlig Træning: – Normalpris 550 kr. pr. session/time –  (Spar 40%) Opstartspris 300 kr. 
                    

Skræddersyet 4-8 ugers Træningsplan: – Normalpris 1100 kr – (Spar 50%) Opstartspris 550 kr.

 

Udendørs Bootcamp: – Normalpris 300 kr. – (Spar 50%) Opstartspris 150 kr.

 

Afbudsomkostninger ved for sent frameldelse af træning – 100 kr.

 

Der vil altid være mulighed for vejledning efter køb af en PT-session eller træningsplan.

 

Sundhedsfremme (Kostvejledning)

Er du også træt af alle de magiske løfter om at blive slank indenfor ingen tid, og derefter tager mindst lige så meget på vidst ikke lidt mere pga. en kur en god ven fortalte godt om? Ønsker du måske bare at leve sundere for bedre velvære? eller noget helt tredje? 

Så er gør dig selv den tjeneste at lave den løsning der er bevist, som virkelig FUNGERER. Det jeg taler om er en livsstilændring, som kan på sigt gøre dig slankere, stærkere (muskelmasse/styrke) eller en vægtøgning? Hvad du ønsker skal du få… og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig i mål.

 

Priser:

Sundhedsfremme & forebyggelse (kostvejledning): – Normalpris 600 kr pr. konsultation/time – (Spar 40%) Opstartspris 350 kr.

 

(7/4 dage) Kostplan + Stofskifteundersøgelse: – Normalpris 1200 kr./1000 kr. – (Spar 50%) Opstartspris 600 kr./500 kr.

________________________________

 

 

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Phillip Thejll-Møller Larsen og jeg er en ung mand i 20'erne, der har store ambitioner og passion overfor at kunne forhøje folks sundhedsperspektiv. Jeg har desuden en stærk baggrund indenfor emnerne: Personlig træning, Madlavning, (kostvejledning) Sundhedsfremme og forebyggelse. Dette skyldes min fortid med følgende uddannelser: Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse + Ernæringsassistent (Sundhedskokke uddannelse) + Personlig træner uddannelse. Desuden har jeg deltaget i DM i Skillz for Ernæringsassistenter i 2016. Jeg har 9 års træningserfaring og 1 år i CrossFit. Denne baggrund gør mig i stand til at give et fuldendt perspektiv overfor hvad det vil sige at kunne fuldende en skræddersyet livsstil der kører efter dit behov, om det er træning, kost eller daglige vaner der plager din hverdag. Så vil jeg give dig midlerne for at kunne tage skridtene frem mod dit sundere JEG.

Min vision og passion er at kunne påvirke sundhedsperspektivet overfor madlavning, kost og træning og vise hvor let det egentlig er at tænke i et sundere alternativ.

Min mission er derfor at fremme sundheden for alle målgrupper gennem nogle af de problematikker der er gradvist misforstået eller er mangel på viden, såsom madkundsstskab, Fysisk aktivitet eller kosten i helhed.