img_0916

Hvem er jeg?

Mit navn er Phillip Thejll-Møller Larsen og jeg er en ung mand i 20'erne, der har store ambitioner og passion overfor at kunne forhøje folks sundhedsperspektiv. Jeg har desuden en stærk baggrund indenfor emnerne: Personlig træning, Madlavning, (kostvejledning) Sundhedsfremme og forebyggelse. Dette skyldes min fortid med følgende uddannelser: Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse + Ernæringsassistent (Sundhedskokke uddannelse) + Personlig træner uddannelse. Desuden har jeg deltaget i DM i Skillz for Ernæringsassistenter i 2016. Jeg har 9 års træningserfaring og 1 år i CrossFit. Denne baggrund gør mig i stand til at give et fuldendt perspektiv overfor hvad det vil sige at kunne fuldende en skræddersyet livsstil der kører efter dit behov, om det er træning, kost eller daglige vaner der plager din hverdag. Så vil jeg give dig midlerne for at kunne tage skridtene frem mod dit sundere JEG.

Min vision og passion er at kunne påvirke sundhedsperspektivet overfor madlavning, kost og træning og vise hvor let det egentlig er at tænke i et sundere alternativ.

Min mission er derfor at fremme sundheden for alle målgrupper gennem nogle af de problematikker der er gradvist misforstået eller er mangel på viden, såsom madkundsstskab, Fysisk aktivitet eller kosten i helhed.