"VEJEN TIL MINDSET, BEVÆGELSE, BÆREDYGTIG SUNDHED."

Min Historie

The Inner Image - Personal Training & Coaching V/ Phillip Thejll-Møller

Mit fokus er din udvikling og din trivsel.

Hos The Inner Image, arbejder jeg ud fra en filosofi om at alle mennesker er individuelle og derfor kræver anden form for struktur, vejledning og gøremål. Derfor fokuserer jeg på at skræddersy et forløb for dig, hvor der drages udgangspunkt i dine formåen, mål og livssituation. 

Udvikling kommer ikke af sig selv. Derfor kræver det hårdt arbejde at kunne opnå resultater og sine mål. Jeg kan garantere at du får værktøjerne til at kunne opnå resultater, samt gør rejsen lidt sjovere og motiverende.

CV

CROSSFIT
4 ÅRS ERFARING
STYRKETRÆNING
11 ÅRS ERFARING
MADLAVNING
6 ÅRS ERFARING

LIDT OM MIG

Min passion er at skabe drømme. Jeg har siden jeg var 15 år altid været vild med træning, det startede med styrketræning og udviklede sig til et mere funktionelt øje på CrossFit. Det har siden da været min drøm at hjælpe andre mennesker med at opnå sine træningssmål – eller hjælpe med at tage det næste skridt.

MINE SKILLS

 • Effektiv motivator med højt humør, et positivt og empatisk sind.
 • God kvalifikationer indenfor klienthåndtering
 • Specialiseret på at give dit forløb et holistisk syn – forløbet bliver mere skræddersyet til dig.
 • Skræddersyet arbejde til begynder og atleter
 • Mit speciale er kondition, styrke/udholdenhed, funktionel muskelopbygning og vægttab
 • Evidensbaseret & teknik orienteret

PERSONLIG TRÆNER & KOSTVEJLEDER

Fitness World | Maj 2019 – Januar 2021

 • Planlægge og programmere skræddersyet planer for klientens mål.
 • Justere efter klientens behov – baseret på klientens skader og formåen

FITNESS COACH & KOSTVEJLEDER

The Inner Image | Januar 2021 – Nu

 • Skræddersyet træningsplanlægning, kognitiv terapi & mindset kostvejledning, livsstils- og vanetilpasninger med fokus på klientens udgangspunkt i et holistisk syn. – Løbende justeringer efter klientens behov – baseret på klientens nuværende trivsel, skader og formåen.

MADANSVARLIG & KOK

The Inner Image | Januar 2021 – Nu

 • Undervisning i at prioritere og planlægge maden for klientens mål.
 • Praktisk vejledning ved tilberedningsmetoder, gastronomisk og kulinarisk madoplevelse og portionsvejledning.

DANMARKSMESTERSKABERNE I SKILLS

Deltog som Ernæringsassistent | Februar 2016

 • Teoretisk og praktisk baseret madlavning, der fokuserer på forskellige målgrupper.
 • Kulinarisk og gastronomisk madlavning med fokus på de 5 grundsmage.

PROFESSIONSBACHELOR I ERNÆRING OG SUNDHED

Professionsgrad | Udlært Januar 2021

 • Maden påvirker vores sundhed – alt lige fra måden, den produceres på, måden, den påvirker miljøet på, og måden, vi kommunikerer, vejleder og rådgiver om den på.
 • Fået indblik for det hele menneske og samfundet, det indgår i: Hvordan det, vi spiser, påvirker vores helbred, sundhedssystem, velfærdsstat og miljø.

ERNÆRRINGSASSISTENT (SUNDHEDSKOK)

Sundhedskok | Udlært Juni 2016

 • Har lært at lave god og sund mad i storkøkkener, restauranter og kursussteder. Forskellige mennesker har forskellige behov, og derfor lærer du på uddannelsen, hvordan du kan skræddersy kosten og portionerne til den enkelte.

PERSONLIG TRÆNER, FW ACADEMY

Personlig Træner Certifikat | Udlært Maj 2019

 • Tager udgangspunkt i den enkelte klient og hjælper dem til at opnå deres mål gennem individuelle tilpasninger og motiverende træning, som kan være livsændrende.
 • Godkendt og akkrediteret af den europæiske brancheforening ‘Europe Active’.
 • CrossFit Level 1 Trainer, September 2021, LLC CrossFit and Forging Elite Fitness
  • Level 1 giver en introduktionsundervisning om de grundlæggende principper og bevægelser for CrossFit. Det er udgangspunktet for alle, der ønsker at forbedre deres helbred og kondition gennem effektive trænings- og ernæringsstrategier.
 • Kursus i Power og Hypertrofi, Niklas Grundt & Esben Kjeldgaard
  • Læring i at analysere og planlægge træningsforløb til sportsfolk
 • Kursus i OPEX Fitness, Programming Principles, James Fitzgerald & Carl Hardwick.
  • Principperne indenfor programmering af MetCon, funktionel bodybuilding og styrketræning.

Min Historie

Da jeg var barn levede jeg i en fortid der var meget inaktiv. Jeg besluttede efter en periode af 5 år med at sidde foran computeren og spille computerspil, at der skulle ske en ændring i mit liv, da det ikke gav mig den glæde i livet, jeg ønskede. Da jeg besluttede det var jeg svær overvægtig, som en 15 årig knægt, med et stort ønske om sundere livsstil og et bedre kropsideal, grundet normer og misinformationer der påvirkede mig negativt. Jeg startede min rejse langsomt, men blev ofte slået ned lige så snart man forsøgte at gøre sit bedste for en forandring. Dette skyldtes på dette tidspunkt forskellige ‘moderne’ kurer, der skulle prøves af.

Jeg startede dernæst med at fokusere på at finde ud af hvordan jeg kunne blive klogere og komme på rette fods i at opnå en sundere livsstil igen. Uden at kende til andre løsninger som professionel hjælp i emnet, startede jeg i 2012 på Ernæringsassistent (sundheds-kokke) uddannelsen i Erhvervsskolen Nordsjælland for at få en mere praktisk og basisviden, i håbet om at finde løsningen. 

Lidt efter lidt under uddannelsen fandt jeg ud af at der kunne finde lys forenden af tunnellen, men jeg kunne efter uddannelsen allerede se at jeg ikke havde nok viden til at opnå mit mål, men samtidig fandt en brændende passion for at kunne dele ud af mine erfaringer. Derfor startede jeg min rejse i en professionsbachelor i ernæring og sundhed, på metropol i København. Allerede efter 1 år inde i uddannelsen fandt jeg endelig, hvad der kunne gøre, at jeg kunne opnå en sund livsstil, men ikke bare ved at opnå det fysisk, men også psykisk – fri for stress og omtanke over kropsidealer. Der tidligere havet præget og påvirket mit liv, der aldrig var ‘perfekt’.

Undervejs i min professionsbachelor startede jeg med personlig træner uddannelsen ved Fitness Worlds Academy i 2018. Det var jo mit ønske at kunne hjælpe og dygtiggøre mig endnu mere til at hjælpe mennesker, der står i den situation jeg stod i – misinformationer, magiske løsninger og “quick-fixes” om kropsidealer og metoder. 

I 2021 færdiggjorte jeg min bachelor, der bestod omkring det udviklende mindset, som består af at arbejde med mennesker, der ønsker at skabe en udviklingsorienteret proces, som kan føre til et mere robust sind – der modstår udfordringer, forhindringer og kritik i visse situationer – dette skulle være med til at gøre individet mere fri for en fastlåst tanke eller følelse, til fordel for udvikling. Det er kort fortalt hvad et udviklende mindset består af.

Lige siden dengang, jeg færdiggjorte uddannelsen som personlig træner, har jeg hjulpet mennesker med at opnå resultater og bryde fri for deres forhindringer (barrierer). Det er altid mit ønske at fortsætte i denne rejse, da jeg ved jeg kan hjælpe mennesker i en sundere og mere bæredygtig retning.

 

Jeg har 11 års træningserfaring indenfor styrketræning og crossfit, samt 8 års erfaring med ernæring og sundhed. Jeg udnytter derfor min viden og erfaringer til at sammensætte det bedste udviklingsorienteret program for dig, så vi kan garantere din udvikling. Du vil herpå få de bedste forudsætninger eller redskaber for at du kan nå dit mål.

VISION & MISSION

"Mindset. Bevægelse. Sundhed."

Phillip Thejll-Møller

Udvikling kommer ikke af sig selv, især ikke i denne digitaliserettidsalder med misinformationer og normer der forventes af en. Det er tid til at bryde fri.

Hos The Inner Image bestræber jeg mig på om at bryde de psykiske og fysiske barrierer der kan forekomme i livet, dette gør jeg ved brugen af min viden og erfaringer, der tager udgangspunkt i vejledning med et evidensbaseret udgangspunkt. Det er netop min drivkraft at hjælpe mennesker til at bryde fri for alt misinformation og magiske løsninger, og i stedet skabe bæredygtige resultater, samt personlig udvikling – fysisk og mentalt. Træning, kost og madlavning er ikke bare et redskab for at opnå et mål. Det er også en slags terapi for kroppen. Det giver os mere energi, styrke og glæde socialt. Til dagligt hjælper jeg med at skabe resultater for både den almene dansker eller til atleten der skal konkurrere.

Udviklingsorienteret forløb - Omfattende Sundhed- og livsstilsplanner - Fokus I Din livsstil, trivsel & kunnen

Sund Krop & Sjæl

coach


Vi har coaches der står klar til at hjælpe dig. Vi er organisation med et tværfagligt samarbejde mellem professioner som - Ernæring & Sundhed og Fysioterapeuter

KOST & VÆSKE

Afhængig Hvor Dybt Forløbet Skal Fokusere På Kosten. Så Samarbejder Vi På Hvordan Hverdagen Kan Fungere Med Et Mål. Vi Sørger For At Undervise Dig Indenfor Fysisk Udfoldelse, Kost Og Mindsettet.

SUNDHEDS-/ LIVSSTILSSKALA

For At Sikre At Du Hele Tiden Trives Godt Både Overfor Din Udvikling Og I Din Hverdag. Bruger Vi En Sundheds-/Livsstilsskala For At Sikre At Du Hele Tiden Er Klar Til Kamp

BLIV EN DEL AF ET FÆLLESSKAB MED ET HENBLIK, AT OPFYLDE sINE DRØMME.

ANSØG I DAG OG FÅ EN

GRATIS KONSULTATION

TAG DIT FØRSTE SKRIDT ALLEREDE I DAG

Gør dine drømme til virkelighed

Jeg er dedikeret til at hjælpe dig hele vejen i mål. Derfor vil jeg under din rejse mod målet være ved din side hele vejen, og står altid klar til at hjælpe. I The Inner Image, er det vores passion at nedbryde barrierer der forhindrer muligheden for udvikling. Så vær’ sammen i et stærkt fællesskab der ønsker at opnå udvikling! 

Tag allerede dit første skridt idag!

The Inner Image © 2021 All Rights Reserved

3120 Dronningmølle • Denmark

CVR. 40134948 • Tlf.: 28 43 68 73