YDELSER

DU FINDER YDERLIGERE PRISER UNDER YDELSERNE

(Se herunder og find den ydelse der passer dig)

VÆLG ÉN YDELSER

Til dig der ønsker at opnå drømmen
1500
/mdr*
 • FITNESS COACHING, 1 Session pr. uge (+1 session/uge)*
 • KOSTVEJLEDNING, 1 Session pr. måned
 • MADLAVNINGSUNDERVISNING, 1 session pr. måned
 • TRÆNINGSPROGRAM, 1 program pr. måned

VÆLG TO YDELSER

Til dig der ønsker at opnå drømmen
2750
/mdr*
 • FITNESS COACHING, 1 Session pr. uge (+1 session/uge)*
 • KOSTVEJLEDNING, 1 Session pr. måned
 • MADLAVNINGSUNDERVISNING, 1 session pr. måned
 • TRÆNINGSPROGRAM, 1 program pr. måned

VÆLG TRE YDELSER

Til dig der ønsker at opnå drømmen
3750
/mdr*
 • FITNESS COACHING, 1 Session pr. uge (+1 session/uge)*
 • KOSTVEJLEDNING, 1 Session pr. måned
 • MADLAVNINGSUNDERVISNING, 1 session pr. måned
 • TRÆNINGSPROGRAM, 1 program pr. måned

HVILKET FORLØB PASSER DIG?

FITNESS COACHING

Fitness coaching er til dig der ønsker at opnå bedre teknik, større kapacitet/ydeevne eller et kropsligt eller bevægelsesmæssigt mål. Det er både for nybegynderen eller til atleten der konkurrerer. Der kan ligge meget bag målet, derfor vil jeg gøre mit bedste for at vi skaber de bedste rammer for dit forløb.

Fitness Coaching vælges enten som et fysisk forløb som enten 1:1 eller Small-group og foregår i Nordkystens CrossFit i Gilleleje. Foretrækker du hellere et distanceret og mere selvstændigt forløb, tilbyder jeg også online coaching.

Ved dette forløb vil du skabe de bedste forudsætninger for at kunne opnå fysiske og bevægelses-mæssige mål.
*Træningsprogram medfølger.

Læs mere om fitness coaching her <<

KOSTVEJLEDNING

Kostvejledningen er til dig der ønsker at opnå en bedre adfærd eller kendskab til sine barrierer der kan forhindrer dig i at opnå dit mål. I forløbet vil jeg være med dig hele vejen, hjælpe dig blandt andet til at reflektere og vurdere og dernæst skabe en udviklingsorienteret plan, for at sikre du bliver mere afklaret med din adfærd, viden og værktøjer til at du lettere kan opnå dit mål.

Kostvejledning vælges enten som et fysisk forløb som enten 1:1 eller Small-group og foregår i Nordkystens CrossFit i Gilleleje. Foretrækker du hellere et distanceret og mere selvstændigt forløb, tilbyder jeg også online coaching.

Ved dette forløb vil du skabe de bedste forudsætninger til at tage dine livsstilsmål (eller at kombinere dit træningsmål) til nye højder.

>> Læs mere om kostvejledning

MADLAVNINGSUNDERVISNING

Madlavningsundervisning er til dig der ønsker at opnå bedre kendskab og færdigheder til din kost i praksis.
Du lærer blandt andet at sammensætte mad der går i overensstemmelse med dine mål - med udgangspunkt i velsmag, portionsstørrelser og fødevarekvalitet. Du opnår desuden viden indenfor tilberedningsmetoder, så du bliver din egen master-chef.

Madlavningsundervisning vælges enten som et fysisk forløb som enten 1:1 eller Small-group og foregår i Nordkystens CrossFit i Gilleleje ved vores eget køkken. Foretrækker du hellere et distanceret og mere selvstændigt forløb, tilbyder jeg også online coaching.

Ved dette forløb vil du skabe de bedste forudsætninger for at du bygger mere viden og erfaring til at kende dine madvaner i praksis. Der i sidste ende kan føre dig tættere på dit mål!

Læs mere om madlavningsundervisning her <<

BOOTCAMPS

Er du klar på en rejse, sammen med andre ligesindet mennesker? Rejsen starter her!

Et Bootcamp forløb, er til dig der ønsker at opnå et mål, men ønsker at gøre det i et fællesskab. Studier viser, at det at opnå noget sammen er langt mere motiverende, og ovenikøbet så er det langt billigere. Du vil herpå gennemgå alle former for coaching indenfor - Fitness Coaching, Kostvejledning og Madlavningsundervisning.

Du lærer derfor udover træningen sammen, at kunne skabe madro og samtidig lave dine ynglingsretter, få det til at smage godt og samtidig overholde rammerne ift. dit mål, og til sidst lærer du gennem kostvejledningen at opnå mere forståelse overfor din adfærd og vaner i forbindelse med madvaner, der gør det lettere at bryde fri fra de restriktive tanker.
Bootcamps foregår i Nordkystens CrossFit i Gilleleje.

>> Læs mere om bootcamps her

TRÆNINGSPROGRAMMER

Til dig der har styr på teknikken, men blot ønsker et træningsprogram til at øge din udvikling.

*Det anbefales at købe 1 session Fitness Coaching, fysisk 1:1 for at kunne præcisere programmet.

>> Læs mere her om træningsprogrammer

BRYD FRI FRA RESTRIKTIONERNE

Træt af magiske løsninger, der alligevel ikke er holdbare, eller gør en forskel for din sundhed?
Ansøg i dag og hør mere om, hvordan du kan skabe holdbare resultater
- eller tage det næste skridt i din udvikling

De Oftest stillede spørgsmål

Ja, som familie eller vennepar, kan i danne jeres helt egen bootcamp, med minimum 2 personer. I kunne evt. kalde det for Super Family Camp eller Bootylicious. Prisen vil være særlig for jer, da det ved grupper netop bliver billegere! 

Nysgerrig om at høre mere? så giv mig et skriv.

Ja. Du kan altid afmelde dit forløb.

Hvis du afmelder et foregående forløb er der forskellige betingelser herpå. Læs mere her

 

Du skal blot kontakte mig ved at udfylde denne formular på Kontakt Mig. 

Her er det vigtigt at du skriver i formularen på sidste kommentar-felt, at du gerne vil indløse dit gavekort.

Forskellen mellem disse forløb mht. livsstilen vil være at vi i livsstil & kostvejledningen fokuserer på kvaliteten af, hvad du spiser og dens påvirkning ved dig og din krop.

Ja, afhængig af dit udgangspunkt vil du blive tilbudt, flere forløb med en særlig pakkeløsning. Du kan f.eks. kombinere madlavningskursus og fitness & livsstils coaching. Du vælger selv din pakkeløsning.

Ja, du har altid ret til at fortryde dit køb.

Dette madlavningskursus er for dig der mangler mere viden eller erfaring i at lave mad der ser godt ud og smager godt. 

Kurset har forskellige fokuspunkter i det, at det udstedes i et coaching firma. Du har derfor mulighed for uanset hvilket mål du går inde med, kan få mere viden i at blive din egen masterchef.

Du lærer blandt andet alt om selvstændige portioner, måltidssammensætning efter makro-/mikronærringstoffer. Vi får det sammen til at smage hamrende godt, så du har styr på hvordan du opnår dit mål i køkkenet.

Ja. Du har mulighed for at tilpasse forløbene ligesom der passer dig bedst. Så skulle det være at du det fungerer bedst for dig at have fysisk træning med fitness & livsstils coaching, og et madlavningskursus online, så er det dig der styrer hvordan det skal udfoldes.

Vi vil hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi vil under din rejse mod målet være med dig hele vejen og står altid til klar til at hjælpe dig. Hos The Inner Image, er det vores passion at nedbryde barrierer der forhindrer muligheden for udvikling. Så vær’ sammen i et stærkt fællesskab der ønsker at opnå udvikling! 

Tag allerede dit første skridt idag!

The Inner Image © 2021 All Rights Reserved

3120 Dronningmølle • Denmark

CVR. 40134948 • Tlf.: 28 43 68 73