SKAB UDVIKLING SAMMEN MED ET FÆLLES MÅL

Smallgroup/ Bootcamps

ET TRÆNINGSFORLØB MED GARANTI PÅ UDVIKLING

Individuel programmering

Hos The Inner Image, arbejder vi ud for en filosofi om at alle mennesker er individuelle og derfor kræver anden form for struktur, vejledning og gøremål. Derfor fokuserer vi på at skræddersy et forløb for dig, hvor der drages udgangspunkt i dine formåen, drømme og dit liv. 

Udvikling kommer ikke af sig selv. Derfor kræver det hårdt arbejde at kunne opnå resultater og sine mål. Dog er det vores forudsætning at kunne garantere resultater, samt gøre rejsen lidt sjovere og motiverende.

 

HVAD KAN DU FORVENTE?

TræningsFORLØBET

  • Skræddersyet Program Design – Træningsplan. Afhængig hvor struktureret et program du efterser så vil der som minimum blive gennemgået screenings over kroppens bevægemønster, styrke og udholdenhed. Programmet vil fornyes efter mellem 4-6 uger, afhængigt af klientens udgangspunkt, samt fremgang – der trænes udover fitness coachingen med en coach.
  • X-antal Fitness Coaching af 55 min varighed, hvor der vil lægges vægt på teknik, tempo, pauser mellem sæts, smerter og andre vigtige faktorer, som især er vigtige for klienten. 
  • X-antal Kropskompositions Måling* – når det findes nødvendigt.
  • Fri mail-korrespondance.
  • Undervisning indenfor kost, kalorieindtag/-forbrænding, makro-/mikronæringsstoffer og kalorietracking (Brug af Lifesum eller MyFitnessPal).
*Kropskompositions måling foregår enten ved cm-måling af kroppen, samt på en maskine hvor der måles bl.a. PBF (Percent Body Fat), SMM (Skeletal Muscle Mass) muskelmassen, hvilket der kan være nogle vigtige informationer der bruges til at præcisere forløbet endnu mere.
 

VORES KLIENTER TROR PÅ OS

HER ER HVAD DE FORTÆLLER

KONTAKT OS OG HØR MERE

let’s get physical

Vi vil hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi vil under din rejse mod målet være med dig hele vejen og står altid til klar til at hjælpe dig. Hos The Inner Image, er det vores passion at nedbryde barrierer der forhindrer muligheden for udvikling. Så vær’ sammen i et stærkt fællesskab der ønsker at opnå udvikling! 

Tag allerede dit første skridt idag! 

The Inner Image © 2021 All Rights Reserved

3120 Dronningmølle • Denmark

CVR. 40134948 • Tlf.: 28 43 68 73