fysisk forløb

HVAD KAN DU FORVENTE VED ET FYSISK FORLØB?

JEG ER DIN PERSONLIGE GUIDE

Jeg vil under dit forløb være der 100% med godt humør og som din støtte ved din side. Jeg vil være der når lokummet brænder, eller når du har opnået et mål. Jeg ønsker at du opnår de bedste resultater på forsvarlig vis, derfor tager jeg udgangspunkt i et holistisk billede overfor, hvordan du har det. I et forløb drager jeg bl.a. udgangspunkt i de daglige udfordringer og forhindringer du måtte stå overfor i din hverdag. For at sikre vores energiniveau er optimal nok til træningen, læringen om kosten eller brænder pastaen på.

Jeg vil klart anbefale den fysiske, da du her har mig til at hjælpe dig med din løfteteknik, tilberedningsmetode, kan vejlede hvordan du kan nudge din kost i en hensigtsmæssig retning. Alt dette kan jeg gøre langt lettere når du står overfor din undring eller udfordring.

FØLELSEN AF SAMMENHÆNG

Uanset hvilket forløb du træffer vil jeg der altid være en form for sammenhæng mellem alle forløb. Derfor er hvert et forløb noget der skal give mening ifbm. dit mål. Så om det blot er at du mangler viden indenfor kosten for at du kan opnå målet om eks. vægttab, og samtidig har styr på madlavning og træningen i praksis. Så er det måske mere et kostvejledningsforløb du skal købe et forløb, for at opnå din udvikling.

For at sikre at alle forløb har en sammenhæng, vil der altid blive fokuseret ud for et holistisk billede for at kunne hjælpe klienten på bedst mulig måde.

MINDRE DAGLIG STRESS, MERE OVERSKUD

Det kan være anstrengende at skulle bruge meget tid og ressourcer på at lære og sætte sig ind i noget nyt. Det skal dog huskes at alt dette du skal sætte dig ind i, bruger du din energi og tid på. Studier viser, at læring kommer langt hurtigere fra nogle der allerede har de erfaringer.

Jeg vil med andre ord, lære dig mine erfaringer jeg har skabt gennem 9 år styrketræning, 3 år crossfit, 4 år med prof. Bach. i ernæring og sundhed, samt 4 år med ernæringsassistent (sundhedskok). Alle mine erfaringer bliver langt hurtigere dine.
Så spar den tid og energi, og opnå dit mål langt hurtigere uden for megen stress og frustration.

STIG
"Effektiv programmering! Der gik ikke engang 1 måned før jeg havde taget 1.5 kg på I muskelmasse".
NATURAL BODY BUILDER
CAMILLA
"Phillip er ikke bare en coach! Det har altid været min drøm at søge ind i politiet, hvor jeg søger ind til August 2021 med en suveræn god følelse, i mit forløb hos Phillip har jeg formået at optimere min styrke og kondition, samt lavet et vægttab. Min svaghed var især løbe-delen og styrken i kropshævninger. Ikke nok med at min kondition er blevet hurtigere derudover så kunne jeg se resultatet af vores træning ved at jeg løftede jeg 100 kg i dødløft, som var udover mine vildeste fantasier! Kæmpe anbefaling herfra!".
Ansøger til Politiet
Previous
Next

SÅDAN HJÆLPER JEG DIG MED DINE MÅL

1. KONSULTATION

Efter vi har skabt kontakt til hinanden, vil vi finde en tid til en konsultation, hvor vi vil mødes online eller fysisk. Det er en samtale hvor vi snakker om din passion, drømme og historik, som vi skal tage i udgangspunkt med – tidligere skader, nuværende livsstil m.m. Herefter får vi sammen uddybet din baggrund for dine mål og hvordan et forløb kunne se ud.

2. VURDERING

Her vil jeg ligge vægt i at undersøge menneskets helhed. Indenfor kosten, træning og deres nuværende kompetencer. Vi undersøger din bevægelighed, dine grundstyrker, teknik og udholdenhed – selvfølgelig, taget i betragtning for dit nuværende niveau og tidligere skader. 

Indtil program designet (din skræddersyet plan) er designet, vil du have mulighed for at sende videoer og feedback til mig over mail.

3. PROGRAM DESIGN

Du får tilsendt programmet. Vi går den sammen igennem for at sikre programmet er i overenstemmelse med dine ønsker og vi har kendskab til dens henblik. Hver uge, vil der være mulighed for at sende videoer og feedback gennem ugen til en såkaldt ‘check in’. Hver måned vil der være en månedlig 30-minutters samtale udover det købte forløb. Dette er for at sikre compliance, og at vi fortsat kan udvikle os i en positiv retning.

HVILKET FORLØB PASSER DIG?

FITNESS COACHING

Fitness coaching, oversat fra engelsk til dansk er, personlig træning. Fitness coaching er en vigtig måde at kunne få personlig sparring, motivation, rådgivning og bedst af alt en coach, der er der for at gøre din træning til en god og sjov oplevelse hver gang, også selvom der opleves smerter, utilpashed og har en off-dag. Desuden er det vigtigt for os coaches at vise en professionel baggrund med evidensen på træning, kost, livsstils og vanetilpasninger er rettet med de bedste hjælpemidler i et individperspektiv.

Læs mere om fysisk fitness coaching <<

KOSTVEJLEDNING

Ved et online forløb hos mig fokuserer jeg på at skræddersy et program design efter dit mål, der vil fokusere på at få dig i mål.
Vi vil løbende have jævnlig personlig kontakt for at sikre fremgang i dit mål eller delmål indenfor dit - træningsforløb, kostvejledningsforløb eller madlavningskursus.

>> Læs mere om fysisk kostvejledningsforløb

MADLAVNINGSKURSUS

Bootcamps er et nyt tiltag for dig der ønsker at opnå et mål, men ikke ønsker at gøre det alene.
Du får her sparringspartnere og mulighed for at gøre et forløb endnu billigere ovenikøbet.
På sådan et forløb er det enten fysisk eller online (efter aftale), og tager udgangspunkt i at kombinere alle forløb. Dette er med henblik på at skabe det ultimative forløb for dig, og samtidig til en god pris.

Læs mere om fysisk madlavningskursus <<

MINE KLIENTER TROR PÅ MIG

HER ER HVAD DE FORTÆLLER

HVAD KAN DU FORVENTE?

TræningsFORLØBET

TRÆNINGSCOACHING

Skræddersyet Program Design - Træningsplan. Programmet vil blive konstrueret ved dine fysiske formåen og bliver fornyet efter mellem 4-6 uger, afhængigt af klientens udgangspunkt og fremgang.

X-antal Fitness Coaching af 55 min varighed, hvor der vil lægges vægt på teknik, tempo, pauser mellem sættene, coachen er med til at guide dig igennem ved bl.a. teknik, oplevelse af smerter, motivationen, som der især er vigtige for at slukke for bekymring og så du fortsat kan fortsætte i din udvikling.

X-antal Kropskompositions Måling* - når det findes nødvendigt.

Fri mail-korrespondance.

Kost-, Livsstils- og vanetilpasninger.

*Kropskompositions måling foregår enten ved cm-måling af kroppen, samt på en maskine hvor der måles bl.a. PBF (Percent Body Fat), SMM (Skeletal Muscle Mass) muskelmassen, hvilket der kan være nogle vigtige informationer der bruges til at præcisere forløbet endnu mere.

LIVSSTILS & ERNÆRINGS COACHING

LØBENDE VANE OG LIVSSSTILSTILPASNINGER

Vi vil sammen fokusere på hvordan kost-, livsstil- og vanetilpasninger kan styrke din mulighed for at opnå dit mål. Da det netop er vigtigt for at kunne sikre at du gensidigt kan mærke og ser udvikling, er det vigtigt at vi til sammen finder løsninger der er holdbare og realistiske at kunne opnå. 

LIVSSTILS- & KOSTANBAFALINGER

KOSTTILSKUD · INDKØBSTJEKLISTE · PORTIONSVEJLEDNING

Vi lever i en verden der er ramt af misinformation, derfor får du her den mest evidensbaseret viden du skal bruge til at opnå dit mål på en hensigtsmæssig metode, uden tvivl, og misledende veje. En udbredt metode er bl.a. det vi ser som er noget det mest populære, da man får en misinformeret historie om at kunne opnå en drøm på kort tid og som lyder ofte meget overskuelig. Disse er det vi kalder "quickfixes". Vi sikrer at du får de rigtige midler fra den nyeste viden til at opnå dit mål.

INTERESSERET I ET FORLØB?

Kontakt MIG

Vi vil hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi vil under din rejse mod målet være med dig hele vejen og står altid til klar til at hjælpe dig. Hos The Inner Image, er det vores passion at nedbryde barrierer der forhindrer muligheden for udvikling. Så vær’ sammen i et stærkt fællesskab der ønsker at opnå udvikling! 

Tag allerede dit første skridt idag!

The Inner Image © 2021 All Rights Reserved

3120 Dronningmølle • Denmark

CVR. 40134948 • Tlf.: 28 43 68 73