KOSTVEJLEDNING

UANSET HVILKEN TYPE FORLØB DU VÆLGER

HVAD KAN DU FORVENTE?

VEJLEDNING I LIVSSTIL & ERNÆRING

LØBENDE VANE OG LIVSSSTILSTILPASNINGER

Vi vil sammen fokusere på hvordan kost-, livsstil- og vanetilpasninger kan styrke din mulighed for at opnå dit mål. Da det netop er vigtigt for at kunne sikre at du gensidigt kan mærke og ser udvikling, er det vigtigt at vi til sammen finder løsninger der er holdbare og realistiske at kunne opnå. 

FORSTÅELSE & VIDEN OM DIN KOST

KOSTTILSKUD · INDKØBSTJEKLISTE · PORTIONSVEJLEDNING

Vi lever i en verden der er ramt af misinformation, derfor vil du her få et forløb der tager udgangspunkt i evidensbaseret viden, der vil være mit bud på en hensigtsmæssig metode og uden tvivl og misledende veje vil føre dig til at opnå dit mål.

Du vil her opnå mere selvsikkerhed, blive mere bevidst og undren (i et positivt mindset) overfor videnskaben og din egen livsstil. Vi vil sammen bryde din barriere for at du kan opnå den viden og kendskab til, hvad der fungerer for dig som menneske i forbindelse med din livsstil, adfærdmønstre og spisevaner. Dette skal gøre dig klogere på, hvordan dine tanker, følelser, kropslige fornemmelser og adfærd påvirker dig.

MÅNEDLIG SAMTALE

Hver måned tager vi en samtale om hvordan det går dig mere i dybden. Vi går blandt andet ting i gennem, som kosten, din trivsel i hverdagen og meget mere, og om særlige emner der måske har vagt udfordring, hvor vi sammen prøver at finde løsninger til at overkomme dine forhindringer nemmest muligt.

UGENTLIG CHECK-IN'S

FOR AT SIKRE DIN UDVIKLING

Hver uge vil du skulle fremsende en mail eller besked om din proces.
Dette er med til at for at jeg kan sikre at vi fortsætter i den rette vej.

SÅDAN HJÆLPER JEG DIG MED DINE MÅL

1. KONSULTATION

Efter vi har skabt kontakt til hinanden, vil vi finde en tid til en konsultation, hvor vi vil mødes online eller fysisk. Det er en samtale hvor vi snakker om din passion, drømme og historik, som vi skal tage i udgangspunkt med – tidligere skader, nuværende livsstil m.m. Herefter får vi sammen uddybet din baggrund for dine mål og hvordan et forløb kunne se ud.

2. VURDERING

Her vil jeg ligge vægt i at undersøge menneskets helhed. Indenfor kosten, træning og deres nuværende kompetencer. Vi undersøger din bevægelighed, dine grundstyrker, teknik og udholdenhed – selvfølgelig, taget i betragtning for dit nuværende niveau og tidligere skader. 

Indtil program designet (din skræddersyet plan) er designet, vil du have mulighed for at sende videoer og feedback til mig over mail.

3. PROGRAM DESIGN

Du får tilsendt programmet. Vi går den sammen igennem for at sikre programmet er i overenstemmelse med dine ønsker og vi har kendskab til dens henblik. Hver uge, vil der være mulighed for at sende videoer og feedback gennem ugen til en såkaldt ‘check in’. Hver måned vil der være en månedlig 30-minutters samtale udover det købte forløb. Dette er for at sikre compliance, og at vi fortsat kan udvikle os i en positiv retning.

HVILKET FORLØB PASSER DIG?

FYSISK FORLØB

Et fysisk forløb foregår enten i Smiley Fitness i Hillerød eller i mit eget udendørs beliggenhed i Dronningmølle.
Ved dette forløb vil du skabe de bedste forudsætninger for din læring og udvikling, og dertil opnå langt hurtigere resultater.

Læs mere om fysiske forløb <<

ONLINE FORLØB

Ved et online forløb hos mig fokuserer jeg på at skræddersy et program design efter dit mål, så du med garanti kan opnå det.
Vi vil løbende have jævnlig personlig kontakt for at sikre fremgang i dit mål eller delmål indenfor dit træningsforløbet.

>> Læs mere om online forløb

BOOTCAMP - STYRKE // VÆGTTAB // FUNKTIONEL MUSKELOPBYGNING

Bootcamps er et nyt tiltag for dig der ønsker at opnå et mål, men ikke ønsker at gøre det alene.
Du får her sparringspartnere og mulighed for at gøre et forløb endnu billigere ovenikøbet.
På sådan et forløb er det enten fysisk eller online (efter aftale), og tager udgangspunkt i at kombinere alle forløb. Dette er med henblik på at skabe det ultimative forløb for dig, og samtidig til en god pris.

Læs mere om bootcamps <<

fortvivl aldrig igen

Slut med magiske løfter om "quick-fixes". Start din rejse der faktisk giver dig bæredygtige resultater for livet.

Ansøg i dag og hør mere om, hvordan jeg kan sikre at du opnår dit mål
- eller hvordan du kan tage det næste skridt i din udvikling.

De Oftest stillede spørgsmål

Ja, som familie eller vennepar, kan i danne jeres helt egen bootcamp, med minimum 2 personer. I kunne evt. kalde det for Super Family Camp eller Bootylicious. Prisen vil være særlig for jer, da det ved grupper netop bliver billegere! 

Nysgerrig om at høre mere? så giv mig et skriv.

Ja. Du kan altid afmelde dit forløb.

Hvis du afmelder et foregående forløb er der forskellige betingelser herpå. Læs mere her

 

Du skal blot kontakte mig ved at udfylde denne formular på Kontakt Mig. 

Her er det vigtigt at du skriver i formularen på sidste kommentar-felt, at du gerne vil indløse dit gavekort.

Forskellen mellem disse forløb mht. livsstilen vil være at vi i livsstil & kostvejledningen fokuserer på kvaliteten af, hvad du spiser og dens påvirkning ved dig og din krop.

Ja, afhængig af dit udgangspunkt vil du blive tilbudt, flere forløb med en særlig pakkeløsning. Du kan f.eks. kombinere madlavningskursus og fitness & livsstils coaching. Du vælger selv din pakkeløsning.

Ja, du har altid ret til at fortryde dit køb.

Dette madlavningskursus er for dig der mangler mere viden eller erfaring i at lave mad der ser godt ud og smager godt. 

Kurset har forskellige fokuspunkter i det, at det udstedes i et coaching firma. Du har derfor mulighed for uanset hvilket mål du går inde med, kan få mere viden i at blive din egen masterchef.

Du lærer blandt andet alt om selvstændige portioner, måltidssammensætning efter makro-/mikronærringstoffer. Vi får det sammen til at smage hamrende godt, så du har styr på hvordan du opnår dit mål i køkkenet.

Ja. Du har mulighed for at tilpasse forløbene ligesom der passer dig bedst. Så skulle det være at du det fungerer bedst for dig at have fysisk træning med fitness & livsstils coaching, og et madlavningskursus online, så er det dig der styrer hvordan det skal udfoldes.

Vi vil hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi vil under din rejse mod målet være med dig hele vejen og står altid til klar til at hjælpe dig. Hos The Inner Image, er det vores passion at nedbryde barrierer der forhindrer muligheden for udvikling. Så vær’ sammen i et stærkt fællesskab der ønsker at opnå udvikling! 

Tag allerede dit første skridt idag!

The Inner Image © 2021 All Rights Reserved

3120 Dronningmølle • Denmark

CVR. 40134948 • Tlf.: 28 43 68 73