MADLAVNINGSKURSUS

UANSET HVILKEN LØSNING DU VÆLGER

HVAD KAN DU FORVENTE?

MADLAVNING I PRAKSIS

Inden vi mødes til kurset har vi forberedt os ved, hvilke retter vi kunne tænke os at udfolde os i, medmindre andet er ønsket, dernæst skal vi have fremstillet en indkøbsliste (som jeg hjælper med at lave - i forbindelse med retterne vi skal lave) og til sidst har vi købt og forberedt de ingredienser vi skal bruge til retterne inden start af kurset.

I praksis vejleder dig i madlavningen trin efter trin, vi finder undervejs ud af hvordan de fem grundsmage i smagskompasset (salt, surt, sødt, bittert, umami) og tilberedningsmetoder kan gøre at vores retter, som vi sammen fremstiller bliver til en uimodståelig ret.

VEJLEDNING I PORTIONER & MÆNGDER

Inden madlavningen har vi forberedt os på, hvor mange kalorier vi har til at anvende i de retter vi kommer til at fremstille i praksis. Vi kommer altid til at lave mere end hvad vi bør spise, da det en anden god dag ville være lettere at lave et måltid (for at spare dig tid, et andet tidspunkt).

Når vi laver maden vejer vi alt af (bortset for krydring til retterne). Det gør vi for at sikre os at lære at kende til fødevarens indhold af næringsstoffer, samt at overholde kalorieindtaget med hensyn til vores mål.PROFESSIONEL VEJLEDNING

Jeg er der fra start til slut, netop for at sikre mig at du får det bedste udbytte. Jeg er med i at sætte dine overvejelser i perspektiv, og hjælper med at vise dig hvordan du kan sætte dine vildeste fantasier ned på en tallerken - OG hvordan vi sikrer at du overholder kalorierne, makronæringsstofferne (protein, kulhydrat og fedt) og mikronæringsstofferne (vitaminer og mineraler) i måltidet.

Dette står også beskrevet i inspirationsguiden.

INSPIRATIONSGUIDEN (EBOG)

INDKØBSTJEKLISTE · PORTIONSVEJLEDNING · RETTER TIL HVERDAG & BEGIVENHEDER

Du får til og med forløbet den unikke e-bog, der giver dig inspiration til nogle af de mest klassiske retter der er opdelt i sæsonen, med et fokus på hvad der er oppe i mode såsom - danske traditionelle retter, asiatiske retter, italienske retter, vietnametiske retter, franske specialiteter og meget mere!

Der er sammenlagte retter der gør det nemmere for dig hvis du står for en middag til eksempel - familien, en fin aften, festen og vennebesøg.

SÅDAN HJÆLPER JEG DIG MED DINE MÅL

1. KONSULTATION

Efter vi har skabt kontakt til hinanden, vil vi finde en tid til en konsultation, hvor vi vil mødes online eller fysisk. Det er en samtale hvor vi snakker om din passion, drømme og historik, som vi skal tage i udgangspunkt med – tidligere skader, nuværende livsstil m.m. Herefter får vi sammen uddybet din baggrund for dine mål og hvordan et forløb kunne se ud.

2. VURDERING

Her vil jeg ligge vægt i at undersøge menneskets helhed. Indenfor kosten, træning og deres nuværende kompetencer. Vi undersøger din bevægelighed, dine grundstyrker, teknik og udholdenhed – selvfølgelig, taget i betragtning for dit nuværende niveau og tidligere skader. 

Indtil program designet (din skræddersyet plan) er designet, vil du have mulighed for at sende videoer og feedback til mig over mail.

3. PROGRAM DESIGN

Du får tilsendt programmet. Vi går den sammen igennem for at sikre programmet er i overenstemmelse med dine ønsker og vi har kendskab til dens henblik. Hver uge, vil der være mulighed for at sende videoer og feedback gennem ugen til en såkaldt ‘check in’. Hver måned vil der være en månedlig 30-minutters samtale udover det købte forløb. Dette er for at sikre compliance, og at vi fortsat kan udvikle os i en positiv retning.

HVILKET FORLØB PASSER DIG?

FYSISK FORLØB

Et fysisk forløb foregår enten i Smiley Fitness i Hillerød eller i mit eget udendørs beliggenhed i Dronningmølle.
Ved dette forløb vil du skabe de bedste forudsætninger for din læring og udvikling, og dertil opnå langt hurtigere resultater.

Læs mere om fysiske forløb <<

ONLINE FORLØB

Ved et online forløb hos mig fokuserer jeg på at skræddersy et program design efter dit mål, så du med garanti kan opnå det.
Vi vil løbende have jævnlig personlig kontakt for at sikre fremgang i dit mål eller delmål indenfor dit træningsforløbet.

>> Læs mere om online forløb

BOOTCAMP - STYRKE // VÆGTTAB // FUNKTIONEL MUSKELOPBYGNING

Bootcamps er et nyt tiltag for dig der ønsker at opnå et mål, men ikke ønsker at gøre det alene.
Du får her sparringspartnere og mulighed for at gøre et forløb endnu billigere ovenikøbet.
På sådan et forløb er det enten fysisk eller online (efter aftale), og tager udgangspunkt i at kombinere alle forløb. Dette er med henblik på at skabe det ultimative forløb for dig, og samtidig til en god pris.

Læs mere om bootcamps <<

fortvivl aldrig igen

Træt af at føle dig låst i din proces?
Ansøg i dag og hør mere om, hvordan jeg kan sikre at du opnår dit træningsmål
- eller tage det næste skridt i din udvikling

De Oftest stillede spørgsmål

Ja, som familie eller vennepar, kan i danne jeres helt egen bootcamp, med minimum 2 personer. I kunne evt. kalde det for Super Family Camp eller Bootylicious. Prisen vil være særlig for jer, da det ved grupper netop bliver billegere! 

Nysgerrig om at høre mere? så giv mig et skriv.

Ja. Du kan altid afmelde dit forløb.

Hvis du afmelder et foregående forløb er der forskellige betingelser herpå. Læs mere her

 

Du skal blot kontakte mig ved at udfylde denne formular på Kontakt Mig. 

Her er det vigtigt at du skriver i formularen på sidste kommentar-felt, at du gerne vil indløse dit gavekort.

Forskellen mellem disse forløb mht. livsstilen vil være at vi i livsstil & kostvejledningen fokuserer på kvaliteten af, hvad du spiser og dens påvirkning ved dig og din krop.

Ja, afhængig af dit udgangspunkt vil du blive tilbudt, flere forløb med en særlig pakkeløsning. Du kan f.eks. kombinere madlavningskursus og fitness & livsstils coaching. Du vælger selv din pakkeløsning.

Ja, du har altid ret til at fortryde dit køb.

Dette madlavningskursus er for dig der mangler mere viden eller erfaring i at lave mad der ser godt ud og smager godt. 

Kurset har forskellige fokuspunkter i det, at det udstedes i et coaching firma. Du har derfor mulighed for uanset hvilket mål du går inde med, kan få mere viden i at blive din egen masterchef.

Du lærer blandt andet alt om selvstændige portioner, måltidssammensætning efter makro-/mikronærringstoffer. Vi får det sammen til at smage hamrende godt, så du har styr på hvordan du opnår dit mål i køkkenet.

Ja. Du har mulighed for at tilpasse forløbene ligesom der passer dig bedst. Så skulle det være at du det fungerer bedst for dig at have fysisk træning med fitness & livsstils coaching, og et madlavningskursus online, så er det dig der styrer hvordan det skal udfoldes.

Vi vil hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi vil under din rejse mod målet være med dig hele vejen og står altid til klar til at hjælpe dig. Hos The Inner Image, er det vores passion at nedbryde barrierer der forhindrer muligheden for udvikling. Så vær’ sammen i et stærkt fællesskab der ønsker at opnå udvikling! 

Tag allerede dit første skridt idag!

The Inner Image © 2021 All Rights Reserved

3120 Dronningmølle • Denmark

CVR. 40134948 • Tlf.: 28 43 68 73