NUTRITION coaching

ET kOSTFORLØB MED GARANTI PÅ UDVIKLING

Individuel programmering

Hos The Inner Image, arbejder vi ud for en filosofi om at alle mennesker er individuelle og derfor kræver anden form for struktur, vejledning og gøremål. Derfor fokuserer vi på at skræddersy et forløb for dig, hvor der drages udgangspunkt i dine formåen, drømme og dit liv. 

Udvikling kommer ikke af sig selv. Derfor kræver det hårdt arbejde at kunne opnå resultater og sine mål. Dog er det vores forudsætning at kunne garantere resultater, samt gøre rejsen lidt sjovere og motiverende.

 

HVAD KAN DU FORVENTE?

Kostforløbet

  • Skræddersyet Program Design – Kostvejledning. Alt efter formåen så tager vi fokus på de ting du kan udvikle dig i, om det enten er madlavningen, indkøb, sammensætning eller viden. Programmet der bliver konstrueret vil indeholde klientlektier der skal arbejdes med typisk i 4-6 uger. 
  • X-antal Kostvejledninger af 30-60 mins varighed. Hvor der fokuseres på hvordan der kan udvikles indenfor målet – ved at kigge på barrierer for udvikling, den nuværende viden m.m.
  • X-antal Madworkshops* af 60-120 mins varighed, hvilket består af undervisning af hvordan du som person få et bedre indblik på kosten, tilbedredningsmetoder, næringsindhold i fødevarer, valg efter sæson og lære lære at sammensætte mad indenfor dine præferencer.
  • Fri mail-korrespondance.
  • Undervisning indenfor kost, kalorieindtag/-forbrænding, makro-/mikronæringsstoffer og kalorietracking (Brug af Lifesum eller MyFitnessPal).
*Undervisningen foregår enten på privaten eller online (Skype eller Zoom).
 

VORES KLIENTER TROR PÅ OS

HER ER HVAD DE FORTÆLLER

KONTAKT OS OG HØR MERE

let’s get physical

Vi vil hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi vil under din rejse mod målet være med dig hele vejen og står altid til klar til at hjælpe dig. Hos The Inner Image, er det vores passion at nedbryde barrierer der forhindrer muligheden for udvikling. Så vær’ sammen i et stærkt fællesskab der ønsker at opnå udvikling! 

Tag allerede dit første skridt idag! 

The Inner Image © 2021 All Rights Reserved

3120 Dronningmølle • Denmark

CVR. 40134948 • Tlf.: 28 43 68 73