SKAB UDVIKLING MED

ONLINE Fitness & LIFESTYLE coaching

ET ONLINEFORLØB MED FOKUS PÅ DIN UDVIKLING

Individuel programmering

Hos The Inner Image, arbejder vi ud for en filosofi om at alle mennesker er individuelle og derfor kræver anden form for struktur, vejledning og gøremål. Derfor fokuserer vi på at skræddersy et forløb for dig, hvor der drages udgangspunkt i dine formåen, værdier og drømme. 

Udvikling kommer ikke af sig selv. Derfor kræver det hårdt arbejde at kunne opnå resultater og sine mål. Dog er det vores forudsætning at kunne garantere resultater, samt gøre rejsen lidt sjovere og motiverende. 

 

HVAD KAN DU FORVENTE?

ONLINE FORLØBET

ManCreated with Sketch.

SAMTALE HVER 14. DAG & UGENTLIG CHECK IN

Du vil løbende sammen med din coach have en samtale hver anden uge, hvor i sammen snakker om, hvordan det er gået ift. kost, træning, dine mål og vaner. I vil sammen også lave nye delmål indtil næste samtale og finde løsninger på mulige udfordringer der kan være i vente. Der foretages skriftlige check ins for klienten, for at coachen kan høre hvordan det går løbende.

UBEGRÆNSET VEJLEDNING

Du vil under et forløb aldrig stå alene. Din coach har hele tiden din ryg, og står altid til rådighed når du har brug for det. Da det netop er vigtigt for os at sikre at vi får dig i mål, er vi der altid hvis du skulle have nogle spørgsmål under hele vejen i forløbet.

TRÆNINGSPROGRAMMERING

DU FÅR TILSENDT EN WORKOUTLOG · WORKOUT TRACKER · FØLG DIN UDVIKLING

Der bliver her fokuseret på at skræddersy et program ud for klientens formåen, ved bl.a. smerter, tidligere skader, bevægelsesbesvær, samt sit niveau fra start*. Programmet vil bestå af at der kan være mulighed for klienten at notere sine gentagelser, anvendte kilo i øvelsen og sæt der er lavet. Dette sikrer at klienten/atleten hele tiden kan tracke sin "progressive overload", hvilket gør at du lidt efter lidt mærker en udvikling gang på gang. Dertil vil der til sidst i programmet være beskrevet nøgleord som - Tempo, Pauser, Reps (gentagelser), Sæt m.m.
Dette skal være med til at gøre dig klogere på hvad vi gerne vil have at du skal fokusere på i din træning, for at sikre at du får det meste ud af programmet.*Det anbefales at bestille en fysisk fitness coaching session, da coachen da ville kunne give et bedre blik på hvordan man bedst kan skabe en udvikling, med udgangspunkt i ens svagheder og styrker i fysisk bevægelse.
 

LIVSSTILS & ERNÆRINGS COACHING

LØBENDE VANE OG LIVSSSTILSTILPASNINGER · JUSTERES TIL SAMTALERNE

Vi vil sammen fokusere på hvordan kost-, livsstil- og vanetilpasninger kan styrke din mulighed for at opnå dit mål. Da det netop er vigtigt for at kunne sikre at du gensidigt kan mærke og ser udvikling, er det vigtigt at vi til sammen finder løsninger der er holdbare og realistiske at kunne opnå. 

LIVSSTILS- & KOSTANBAFALINGER

KOSTTILSKUD · INDKØBSTJEKLISTE · PORTIONSVEJLEDNING

Vi lever i en verden der er ramt af misinformation, derfor får du her den mest evidensbaseret viden du skal bruge til at opnå dit mål på en hensigtsmæssig metode, uden tvivl, og misledende veje. En udbredt metode er bl.a. det vi ser som er noget det mest populære, da man får en misinformeret historie om at kunne opnå en drøm på kort tid og som lyder ofte meget overskuelig. Disse er det vi kalder "quickfixes". Vi sikrer at du får de rigtige midler fra den nyeste viden til at opnå dit mål.

ONLINE FORLØB

*Binding i nuværende måned + 1 måned
kr 1500 Måned
  • Indledende Samtale
  • Træningsplan
  • Livsstils- & Vanetilpasninger
  • Livsstils & Kostanbefalinger
  • 2 x Samtaler (Hver Måned)
  • Ubegrænset Vejledning
Populær

VORES KLIENTER TROR PÅ OS

HER ER HVAD DE FORTÆLLER

INTERESSERET I ET FORLØB?

Kontakt os her

Vi vil hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi vil under din rejse mod målet være med dig hele vejen og står altid til klar til at hjælpe dig. Hos The Inner Image, er det vores passion at nedbryde barrierer der forhindrer muligheden for udvikling. Så vær’ sammen i et stærkt fællesskab der ønsker at opnå udvikling! 

Tag allerede dit første skridt idag! 

The Inner Image © 2021 All Rights Reserved

3120 Dronningmølle • Denmark

CVR. 40134948 • Tlf.: 28 43 68 73